L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 15 de juny del 2021

AVUI 12 joves contractats inicien tasques informatives sobre la Covid-19 i d'ajuda als estiuejants a les nostres platges.

 
Tavernes comptarà a partir d'avui, dia 15, amb 12 auxiliars d'informació Covid-19 en les dues platges amb l'objectiu de garantir unes platges segures dins de la campanya "Estiu segur", la qual ha permés als Ajuntaments contractar 1.000 joves desocupats,
 
El departament de Foment Local, que dirigeix Josep Llácer, de Compromís,  ha efectuat les contractacions amb una durada de 3 mesos i les tasques s'inicien avui, 15 de juny, i com a mínim fins el 19 de setembre.
 
 
Els 12 joves,  vetlaran pel compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19 a les nostres platges, informaran als usuaris sobre temes  turístics variats, cas de concerts, fires i temes de conscienciació medi ambiental. També ajudaran en la prevenció d'ofegaments i estaran en contacte amb la Policia Local així com amb els llocs de coordinació dels serveis d'emergències per a notificar les incidències. Per complir aquestes tasques s'han distribuït en dos grups, en torns de mati i vesprada, inclosos dissabtes  i diumenges.
 
La selecció de persones ha estat efectuada per l'oficina Labora, de Sueca, amb el condicionant primer d'estar inscrites en Labora amb el Programa de Garantia Juvenil amb demanda de treball actualitzada i amb perfil d'Auxiliar d'Informació, graduat en Educació Secundària Obligatòria i permís de conduir de tipus B i A més. S'ha donat prioritat a les persones que hagen acreditat davant Labora un nivell mínim de B1 d'anglés, francés, alemany o italià i major permanència en desocupació.