L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.038
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.761

diumenge, 20 de juny del 2021

DIA 20 JUNY: Comparativa Covid-19 País Valencià & EspanyaLA TAXA DE POSITIVITAT DEL PAÍS VALENCIÀ ÉS UN 32,5% INFERIOR A LA DEL CONJUNT D'ESPANYA.

EL PAÍS VALENCIÀ ÉS LA SEGONA AUTONOMIA AMB EL PERCENTATGE MÉS BAIX D'INGRESSATS PER COVID EN UCI I LA QUARTA AMB EL PERCENTATGE MÉS BAIX D'HOSPITALITZATS

LA TAXA DE LETALITAT VALENCIANA ÉS UN 13,5% INFERIOR A LA DEL CONJUNT D'ESPANYA.

TAXA DE LETALITAT


✅ 🟢 La taxa de letalitat valenciana (Percentatge de morts sobre el total de casos confirmats) és del 1,86%. La del conjunt d'Espanya és del 2,15 %. La valenciana és un 13,5% inferior a la del conjunt d'Espanya.

TAXA DE POSITIVITAT


✅ 🟢 La taxa de positivitat (Percentatge de persones que donen positiu sobre el total de proves realitzades) de l'última setmana mesurada és del 2,85%. La del conjunt d'Espanya és del 4,22, La valenciana és un 32,5% inferior a la del conjunt d'Espanya.

PRESSIÓ HOSPITALÀRIA

✅ 🔴 El percentatge d'hospitalitzats per COVID se situa en el 0,95% mentre que a primers de setmana estava en el 0,93%. Ha pujat 0,02 punts.

✅ 🟢 El percentatge d'hospitalitzats en el País Valencià (0,95%) està un 59,1% per davall de la mitjana estatal (2,32%).

✅ 🟢 Som la comunitat autònoma amb el quart percentatge MÉS BAIX d'hospitalitzats després de Balears, Extremadura i Múrcia.

✅ 🟢 El percentatge d'ingressats per COVID EN UCI se situa en el 1,99% mentre que a primers de setmana estava en el 2,33%. Ha baixat 0,34 punts.

✅ 🟢 El percentatge d'ingressats per COVID en les UCI valencianes (1,99%) està un 76,5% per davall de la mitjana estatal (8,46%).

✅ 🟢 La Valenciana és la segona autonomia amb el percentatge MÉS BAIX d'ingressats per COVID en UCI després d'Extremadura.