L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 880
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.180

diumenge, 6 de juny de 2021

DIA 6 JUNY: Dades Covid-19 en comparació a la resta d'Espanya.EL PAÍS VALENCIÀ ÉS LA SEGONA COMUNITAT AMB EL PERCENTATGE MÉS BAIX D'INGRESSATS PER COVID EN UCI I LA TERCERA AMB EL PERCENTATGE MÉS BAIX D'HOSPITALITZATS

LA TAXA DE LETALITAT  VALENCIANA ÉS UN 13,8% INFERIOR A la del CONJUNT D'ESPANYA.TAXA DE LETALITAT

✅ 🟢 La taxa de letalitat Valenciana (Percentatge de morts sobre el total de casos confirmats) és del 1,87% quan la del conjunt d'Espanya és del 2,17. La valenciana és un 13,8% inferior a la del conjunt d'Espanya..

PRESSIÓ HOSPITALÀRIA

✅ 🟢 El percentatge d'hospitalitzats per COVID se situa en el 1,06% mentre que a primers de setmana estava en el 1,20%. Ha baixat 0,14 punts.

✅ 🟢 El percentatge d'hospitalitzats valencianas (1,06%) està un 68,2% per davall de la mitjana estatal (3,33%).

✅ 🟢 Som la comunitat autònoma amb el tercer percentatge MÉS BAIX d'hospitalitzats després de Balears i Extremadura.

✅ 🔴 El percentatge d'ingressats per COVID EN UCI se situa en el 3,15% mentre que a primers de setmana estava en el 2,88%. Ha pujat 0,27 punts.

✅ 🟢 El percentatge d'ingressats per COVID en UCI en la Comunitat Valenciana (3,15%) està un 74,1% per davall de la mitjana estatal (12,14%).

✅ 🟢 La valenciana és la segona comunitat autònoma amb el percentatge MÉS BAIX d'ingressats per COVID en UCI després de Galícia.