L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 22 de juny del 2021

La Policia Local rep formació d'assessorament per millorar l'acompanyament i atenció a les víctimes de violència de gènere

La Policia Local de Tavernes ha iniciat unes noves jornades de formació en matèria de prevenció i atenció a víctimes de violència de gènere impartides per l’associació Alanna. El programa s'inicia amb la formació de 12 agents locals, i  després es completarà la formació a la resta del cos policial valler.

L'Associació Alanna du a cap l'assessorament als agents amb la participació de psicòlogues, treballadores socials, víctimes i agents d’Igualtat, i amb l'objectiu de millorar l’acompanyament, atenció i assessorament a les dones que sofreixen algun tipus de violència de gènere, així com poder atendre correctament als seus fills i filles davant estes situacions. 
 


La regidora d’Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, les dues regidories implicaes en aquestes tasques formatives,  han destacat la importància de teixir sinergies entre el departament d’Igualtat i la Policia Local, tot amb la finalitat d’oferir atenció personalitzada a les víctimes i unió de tots els implicats en la lluita per a combatre la xacra que representa la violència de gènere en la nostra societat.

Aquestes jornades de formació s’impartiran també al personal sanitari del Centre de Salut de Tavernes, un àmbit clau especialment en la prevenció de les violències de gènere. 
 
 
 
Tavernes, com a membre de la Xarxa de Municipis Protegits Contra la Violència de Gènere, impulsa diferents accions per a dotar de les eines necessàries els agents implicats en el procés d’atenció a les víctimes de violència de gènere.