L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 21 de juny del 2021

Avui està previst l'asfaltatge del carrer Joanot Martorell amb la qual cosa les obres poden acabar en uns dies

 
Avui dilluns està previst l'inici de l'asfaltatge del carrer Joanot Martorell, al qual seguirà la pintura dels senyals horitzontals en la via i passos de vianants i la posterior obertura al trànsit que seria ja cosa d'uns dies.
  
Les fotografies són d'ahir diumenge i permeten comprovar l'estat de les obres i alguns detalls sobre les mateixes, per exemple com la part esquerre del carrer, prenent el sentit nord-sud de la circulació, és més estreta i es destina a aparcament i està formigonada amb material porós especial que facilita el desaigüe i evita l'embassament de les aigües pluvials. A la part dreta segons el sentit de circulació la via és més ampla i ja disposa dels fanals per il·luminar la via en la zona de circulació de vehicles. Cal indicar que al llarg del carrer, i sobre tot prop dels encreuament s'han construït nous passos de vianants completament accessibles.



Les obres executades al carrer Joanot Martorell segueixen la línia dels altres carrers que s'han millorat: canvi i ampliació de les voreres, millora en l'enllumenat públic, i també canvis en el proveïment d'aigua potable per als habitatges, enterrat sota les voreres, al igual que noves canonades que permetran en el futur el cablejat de serveis complementaris, com telefonia, internet, fibra, etc. 

La inversió inicial global, és a dir totes les obres d'aquesta fase, que compren: col·lector general enterrat davall el vial perimetral, el mateix vial perimetral i totes les obres de reurbanització i millora del carrer Blasco Ibàñez i adjacents (Salvador Abril, Ribera, Joanot Martorell) es ta al voltant dels 2 milions en haver-se afegit a les obres inicials una  ampliació del projecte per canviar i modernitzar el proveïment d'aigua potable i altres serveis.