L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 12 de juny del 2021

Avui complim 13 anys - Gràcies a totes i tots els que ens seguiu


Avui nosaltres també formem part de la notícia: Complim 13 anys. Anys i anys d'informació local, documentada i sempre respectuosa amb la vida privada i personal dels regidors.


Ja ho veieu... Si sembla ahir quan vam fer la nostra primera publicació, quasi com un joc, i han passat 13 anys!!!. Va ser un dijous 12 de juny del 2008 i els primers inicia foren com tots, difícils, i no ens donaren ni un mes de vida. No era aleshores temps de blocs, facebook, twitters... ni res de les noves xarxes socials. 
 
A més, la premsa digital estava en bolquers, qui érem nosaltres per intentar fer informació local, i damunt, en circumstàncies... que nugat les espardenyes!! Majoria absoluta del PP a la Generalitat, a Tavernes i nosaltres, un simple bloc d’anar per casa, fent informació local i en valencià, front a tants i tants mitjans seguint la directriu dominant. 

Dificultats sempre grans, i una tasca feta per un grup de gent, de manera gratuïta, perquè ací, cap del grup mai no ha cobrat ni es cobra res. No tenim ni propaganda, i ens ho han proposat moltes vegades.  I patirem “avisos” i pressions. No érem un mitjà simpàtic, més bé tot el contrari: independent del poder local, valencianista, progressista i arrimat ideològicament al valencianisme polític. I sempre amb un nord informatiu: informació contrastada i local.

Teníem i tenim la nostra ideologia, mai no l’hem amagada. Hem treballat i treballarem des de la convicció i el convenciment de la defensa dels valors del nostre País Valencià: la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra gent, la gent que treballa, viu i es desviu per les persones d'aquesta terra, sense haver de sotmetre’s als interessos foranis, de Madrid. Per això ja estan els altres. Nosaltres com l’Ovidi: "de part dels bons fins a la mort".
 
I hem escrit i escrivim sobre política, esport, costums i tradicions, música.... però en el camp de la política hem deixat sempre clar el nostre posicionament davant d'allò que siguen propostes dels polítics o el que diuen en els mitjans de comunicació, xarxes o en plens municipals. I sempre el nostre punt de vista l'hem acompanyat d'arguments clar, de xifres i dades, perquè hi hagués distints punts de vista, i en comparar el lector/a en deduís les pròpies conclusions. Que agrade o no el que diguem, això són figues d'un altre paner.
 
I en aixe aspecte i vessant, no hem mesclat temes personals, professionals, ni privats: quan s'ha fet una crítica, ha estat política, de la vessant i actuació com a representant polític i per tant públic. Hem estat també respectuosos de la vida privada i no hem dit mai res de la seua o de la dels familiars, que d'això ja n'hem tingut i en tenim prou en xarxes.
 
Sabem que tots no combreguen amb la nostra manera d'informar, sobre tot en eixa vessant política, però alguna cosa bona tindrem, almenys per algun sector de la societat vallera, quan la informació que oferim té una mitjana, en aquests 13 anys, de 1.100 lectures diàries dels nostres articles.  
 
Ens esforcem per oferir la màxima i millor informació de Tavernes, sempre contrastada quan a dades i xifres, en tots els camps des de l'esport fins a la ciència, la cultura o la política. Un equip que avui us dóna les gràcies per la vostra fidelitat en llegir-nos tots els dies. Gràcies amics i amigues.