L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 8 de juny del 2021

Tavernes no presenta cap nova infecció i varia un poc les xifres del divendres amb una actualització de casos actius


Sense cap cas nou d'infecció, mantenim les dades Covid-19 en l'actualització de la Conselleria de Sanitat excepte en el que sembla ser una actualització. Ara mateix hi ha 10 casos actius (divendres eren 9) la qual cosa cal pensar amb una rectificació de dades, ja que el nombre de persones infectades no ha variat.
 
Amb aquests casos actius tenin ara mateix una IA practicament igual a 58 per 100.000 habitants en 14 dies. No som una localitat de baix risc.
 
Només tenim com a notícia positiva en les dades habituals que no hem sumat cap nova defunció i ens mantenim en els 52 totals. Tampoc hem sumat cap persona curada en aquest dies, cosa que segurament si passarà el divendres que ve.
 
I repetim tal qual el que vam dir divendres: No hem guanyat la guerra al Covid-19. Apel·lem a la precaució, la responsabilitat i l'acompliment de normes. És per tu mateix, per tots, per Tavernes.

Aquestes són les xifres a dia d'avui
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.304
Noves infeccions: 0
Casos actius: 10 (n'eren 9)
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 58 per 100.000 habitants ( era de 52)
Defuncions totals: 52