L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 25 de juny del 2021

L'Ajuntament anuncia el programa ReActiva’t destinat a la gent gran durant l'estiu


La Regidoria de Serveis Socials que dirigeix la regidora de Compromís Noe Alberola ha presentat el programa ReActiva’t, dirigit als i les majors de 60 anys del municipi, i que es durà a terme a la platja durant tot l’estiu. 
 
"Es tracta d’una sèrie d’activitats per a afavorir l’envelliment actiu entre la gent gran mitjançant sessions de ball cubà, pilates, ball en línia, marxa nòrdica, taller d’herbes i, el taller Respir, on es treballarà la memòria, l’estimulació corporal i la parla" ha explicat la regidora que ha confirmat una ampliació de les activitats que s'han dut al llarg de l'any. "Hem preparat diverses activitats estivals que els ajude a tindre una millor qualitat de vida, socialitzar i reactivar el cos i la ment després dels mesos més durs de la pandèmia”.  
 
Les persones interessades en participar en el programa ReActiva`t poder sol·licitar la inscripció des del dilluns, dia 28, fins dimecres, dia 30 ambdós inclusiu mitjançant telefonada al departament de Serveis Socials en horari de 9 a 14 hores (Tel. 96 282 11 42). Les inscripcions s’han de fer de forma individualitzada i tenen preferència les persones empadronades en Tavernes, ja que les places són limitades.

Les activitats començaran el dilluns 5 de juliol i estaran coordinades per tècnics especialistes en animació d’activitats físiques de l’esport i per un gabinet psicopedagògic, els quals treballaran colze a colze per a fomentar un estil de vida saludable, un envelliment actiu i pal·liar els efectes de la pandèmia sobre la gent gran.

Les persones inscrites a ReActiva’t podran aprendre ball cubà, mantindre el cos i la ment actius amb les sessions de pilates i endinsar-se en la pràctica esportiva de la marxa nòrdica, una disciplina que fomenta les caminades a l’aire lliure. Així mateix, el ball en línia és una altra activitat present al programa que tindrà lloc durant els mesos de juliol i agost. També es duran a terme diversos tallers d’herbes que proporcionaran als i les participants informació i dades rellevants sobre les herbes autòctones de la Valldigna.

Per últim, durant els mesos de juliol, agost i setembre, els i les més majors de 60 anys podran assistir al taller Respir on gaudiran d’activitats d’oci i psicopedagògiques com l’estimulació a la parla i tallers per a millorar la memòria amb una atenció professional i de qualitat. El taller tindrà lloc tant a la platja com al poble i es realitzarà cada setmana de dilluns a divendres.