L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 15 de juny del 2021

VÍDEO: El divendres a les 20'30 hores.... tots amb la UE Tavernes!!!

 


El pròxim divendres a partir de les 20:30 horas la UE Tavernes té un fort compromís, el primer graó que cal pujar amb força i fer-ho amb la decidida voluntat de guanyar, de vèncer,  amb el major nombre de gols per anar amb tranquil·litat al camp del Rayo Llíria.

La UE Tavernes, després d'haver quedat subcampió del seu grup,  juga divendres el partit d'anada contra l'equip llirià la possibilitat de passar a la fase final d'ascens de la Tercera Divisió.  La fase final es juga a Xàtiva, per tant el partit de divendres és l'únic a jugar a Tavernes i també és el primer on l'afecció rogeta ha de donar el bo i millor per animar l'equip.

La UE Tavernes ha preparat un vídeo que vol ser una crida a l'afecció perquè, en aquests moments, siga la força que empente l'equip endavant, a aconseguir l'anhelat ascens després de dues vegades anteriors sense poder reeixir. 

El pròxim divendres, dia 18, tots i totes amb la UE Tavernes.