L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 16 de juny del 2021

L'Ajuntament construirà 64 nous nínxols en el Cementeri Municipal

L’Ajuntament construirà 64 nínxols nous en la zona d’ampliació del cementeri i condicionarà un nou accés a la zona alta mitjançant una escala adossada a l’estructura de l’elevador. La inversió municipal per aquesta obra és de 100.000 euros IVA inclós.

L’ajuntament ha publicat la licitació del projecte en la PCSP on s’indica com a objectiu la construcció dels 64 nínxols prefabricades, destinats a cobrir la demanda existent a l’actualitat en la nostra ciutat. Per altra banda, també té com a objectiu realitzar un nou accés a la zona alta mitjançant una escala adossada a la estructura de l’elevador en la zona nord del cementeri. Una vegada executat el projectes, s’haurà habilitat i adequat l’espai públic per a l’ús segur dels vianants i l’accessibilitat del serveis funeraris.

Les empreses interessades en presentar ofertes ho podrà fer fins el dia 5 del pròxim mes de juliol, i serà l'endemà dia 6 quan s’obriran els sobres amb les ofertes. Una vegada adjudicada l’obra, l’empresa disposara d’un termini de 3 mesos per a la seua construcció.

El projecte, que es pot consultar en la PCSP, contempla la construcció de dos pavellons (C i D) ubicats paral·lelament, un front a l’altre, i a cada costat de la nova escala (vore plànol superior) que tindran cadascun 8 filades amb 4 nínxols per filada, és a dir 32 nínxols en cada pavelló.