L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 9 de juny del 2021

La Policia Local forma i ensenya els alumnes vallers en les normes de circulació vial


La Policia Local de Tavernes està duen a cap una tasca d'educació viària dirigida als alumnes dels centres de primària i secundària de la nostra ciutat, així com als alumnes del Centre Ocupacional La Valldigna. La formació teòrica impartida en les aules es complementa amb pràctiques de circulació amb bicicleta en un circuït muntat en el pavelló multidisciplinar.
 
Els agents de la Policia Local han estat primer en les aules dels centres vallers, ensenyant  els senyals de circulació, les normes viàries així com el comportament dels vianants en el trànsit per carrers, passos de vianants, semàfors... i ara li ha tocat el torn també a alguns ensenyaments pràctics realitzats en el pavelló d'usos múltiples de la ciutat.
 


 
 
Josep Llàcer, regidor responsable de Seguretat Ciutadana i, per tant, de la Policia Local ha destacat com a objectiu principal "que els alumnes aprenguen a ser bons vianants,  com a pas previ  per al dia de demà a aprendre a ser bons conductors, i bons ciutadans, respectuosos amb les normes de circulació i amb respecte amb la resta de conductors i vianants".  També ha destacat com a punt important, el treball en valors, i un dels que es treballa és la sensibilització perquè comprenguen la importància de la seguretat en la via pública, tant des de la perspectiva del vianant com de la del conductor.
 
 
Aquests classes teòrico-pràctica dels agents de la nostra Policia Local han estat de sempre una constants i es duen a cap a la nostra ciutat des de fa ja molts anys, amb gran satisfacció de l'alumnat que aprén també a una altra cosa important: a vore els agents com una ajuda en algun moment de la seua vida.