L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dilluns, 14 de juny del 2021

Les obres en el carrer Joanot Martorell rebran un fort impuls aquesta setmana. Es vol obrir el nou carrer per Sant Joan



Les obres de reurbanització i millora del carrer Joanot Martorell, rebran un gran impuls al llarg de la setmana que avui iniciem, de tal manera que es preveu poder obrir  al transit amb ocasió de la festivitat de Sant Joan, diada que marca l'inicia de la temporada estiuenca tradicional a Tavernes.

Les fotografies del passat cap de setmana permeten comprovar l'estat de les obres i detalls sobre les mateixes. En la part esquerra del carrer, en sentit nord-sud de la circulació de vehicles, es veu ja preparada la zona que serà d'aparcament i que aquesta mateixa setmana serà empisada amb un formigó porós especial que impedeix l'endollament de l'aigua de pluja i facilita el drenatge i una ràpida evacuació, seguint el model del vial perimetral, carrers Blasco Ibañez i adjacents.

Una vegada realitzada aquesta tasca es procedirà al nou l'asfaltatge de tota la via, que ya podem està preparada a hores d'ara en molta part del recorregut per a rebre la capa asfàltica de rodament, a la qual seguirà la tasca de pintura dels senyals horitzontals en la via, passos de vianants, etc. 

Un detall que es comprova és l'asimetria de les voreres, és a dir la vorera és més estreta en la part esquerra on s'ubiquen els aparcament, mentre es més ampla en la part dreta, en la zona de circulació de vehicles, on també hi ha instal·lat els fanals que faciliten la il·luminació nocturna de la via. 


 

Les obres que es duen a cap en el carrer Joanot Martorell són molt semblants a les executades en els altres carrers: canvi i ampliació de les voreres, millora en l'enllumenat públic, i també una millora evident en el sistema de sistema de proveïment d'aigua potable per als habitatges, que ha quedat enterrat sota les voreres, mentre encara es visible en alguns punts les amples canonades de plàstic que s'han soterrat i que permetran en el futur el cablejat de serveis complementaris, com telefonia, internet, fibra, etc. 

La inversió inicial global, totes les obres d'aquesta fase, que es calculava sobre 1'5 milions d'euros, s'ha vist incrementada  amb una ampliació del projecte per canviar i modernitzar el proveïment d'aigua potable i altres serveis, amb la qual cosa s'afegit una nova inversió, i tot plegat la inversió final serà de 2 milions d'euros.