L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 10 de juny del 2021

Tavernes repara i millora un pas de vianants en molt mal estat en la CV-50



L'Ajuntament de Tavernes ha efectuat una millora en uns dels passos de vianants que permeten travessar la carretera comarcal CV-50, una actuació per a la qual s'ha hagut de demanar el corresponent permís de Carreteres en ser aquesta via competència de la Generalitat.

 

 

Els veïns havien donat l'avís a la "Via Verda" del mal estat del pas de vianants, afectant una zona de transit de persones molt concorreguda, d'aci que l'Ajuntament una vegada autoritzat per Carreteres ha decidit actuar amb la màxima rapidesa per reparar la zona,  mitjançant majorment amb la substitució del paviment.

Les obres les executa l'empresa local Transtonis, i si no hi ha cap contratemps, estarà finalitzada al llarg del dia d'avui.