L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 18 de juny del 2021

Tavernes guarda un mínut de silenci per expressar la condemna de l'assassinat de Wafaa Sebbah

 

Tavernes ha guardat avui a migdia un minut de silenci, tant a les portes de la Casa Consistorial, com al Braç Treballar per expressar la repulsa i condemna de l'assassinat de  Wafaa Sebbah.
 
Aquesta xica veïna de La Pobla Llarga, de 20 anys, va desaparéixer a Carcaixent en novembre del 2019, i ahir dijous la Guàrdia Civil va localitzar el cadàver en un pou d'una finca del presumpte assassí, ara ja confés, i que tenia alguns antecedents per violència masclista. 

 
La xacra de les violències de gènere no s'atura i el consistori i la ciutadania de Tavernes ens reafirmem en el compromís de seguir lluitant dia a dia per a eliminar-la.