L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 27 de juny del 2021

DIA 26 JUNY: INFO COVID-19 amb un tendència a l'alça i més afectats per viatges fora del País Valencià


Ahir dissabte vam tindre 373 nous positius de coronavirus, la qual cosa confirma la tendència a l'alça de la corba de coronavirus al País Valencià. Es registra un increment del 51,0% respecte al nombre de casos produït el dissabte passat, que foren 247, és a dir, 126 més dels registrats fa una setmana. La consellera de Sanitat, Ana Barceló, va haver de fer una crida a la "calma i serenitat" per a evitar que la caiguda de les normes de seguretat es convertisca en un caos. 

La Conselleria explica  que l'alt nombre de casos notificats ahir dissabte és "explicable si es té en compte que més de 100 casos s'han donat en 3 excursions fora de terres valencianes. A més del brot relacionat amb un viatge a Mallorca, que el divendres sumava 67 casos encara que el número s'incrementarà en els pròxims dies, Sanitat ha informat de sengles viatges a Salou, amb 13 contagiats ara com ara i a Lloret, amb 24 persones malaltes.


La Conselleria no va notificar ahir dissabte, com és habitual, ni la xifres de morts ni tampoc de l'evolució de la pandèmia als hospitals.

DADES COVID-19 VACUNACIÓ AL PAÍS VALENCIÀ

 
✅ 🟢 2.447.861 persones ja compten amb almenys 1 dosi de la vacuna. I 1.605.735 ja ha rebut la pauta completa de vacunació.

✅ 🟢 Segons dades del Ministeri de Sanitat, el 78,1% de la població valenciana de 40 i més anys ja ha rebut almenys una dosi de la vacuna. I el 47,2% d'aquest segment d'edat ja ha rebut les dues dosis.

✅ 🟢 El 34,6% de la població valenciana de 12 i més anys  ja ha rebut les dues dosis de la vacuna. I el 53,5% ha rebut almenys 1 dosi.