L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 25 de juny del 2021

12 joves treballen a les platges de Tavernes per ajudar a complir les normes sanitàries i ajudar al turisme


Tavernes compta amb 12 joves informadors/informadores (entre els 18 i 30 anys) contractats pel departament de Foment Local de l'Ajuntament, que presideix Josep Llácer, dins del programa de la Generalitat que supervisa i gestiona LABORA. Aquestes contractacions permeten oferir treballs a joves els mesos d'estiu, de fet ja començaren a treballar fa una setmana en la platja com ajuda als usuaris. (Fotografia superior acte de benvinguda a l'Ajuntament)

La tasca  d’aquestes persones serà vetllar pel compliment de les mesures de seguretat i conscienciar els turistes durant aquest estiu de la necessitat de complir les normes sanitàries per continuar afermant Tavernes com una dels platges més segures de la Mediterrània. Aquest servei estarà en funcionament fins al pròxim 19 de setembre en horari de 10 a 20 hores. 

Enguany s’han ampliat les funcions ja que no sols donaran indicacions per al compliment de la normativa sanitària a les platges, sinó que a més oferiran informació turística, ajudaran en la prevenció d’ofegaments i orientaran les persones usuàries. 

Tavernes existeix. Tavernes en positiu