L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 18 de juny del 2021

El consistori contractarà més professionals per a millorar l’assistència especialitzada i incrementar l’acompanyament individualitzat



La directora general d’Atenció Primària de la Generalitat Valenciana, Mercé Martínez, ha visitat avui l’edifici del Braç Treballador i s'ha reunit amb els responsables polítics municipals i amb els treballadors i treballadores de Serveis Socials als quals ens ha donat informació tècnica i orientació per a la futura reestructuració dels Serveis Socials. La directora general ha estat acompanyada per l'alcalde Sergi González i la regidora responsable de l'àrea, Noe Alberola, i la regidora de sanitat Mònica Palomares.

La reestructuració dels Serveis Socials, tal com s'ha parlat, incorporarà nous perfils professionals en el que és una aposta clara per a millorar la qualitat de l’acompanyament individualitzat al municipi. Durant els últims anys, l’Ajuntament ha millorat l’atenció primària i la professionalització del servei que ofereix el departament de Serveis Socials, i ara millora més amb aquestes nous perfils laborals. 
 
 
 

Tavernes ha vist créixer els darrers anys el grup de professionals del departament de Serveis Socials i amb la incorporació de nous perfils laborals es millorarà l’atenció primària especialitzada i s'incrementarà l’assistència individualitzada, abraçant també nous camps d'atenció per poder arribar a totes les necessitats de la població vallera.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat que "l'Ajuntament destina els recursos necessaris per a dotar de més personal especialitzat el departament de Serveis Socials, per tal que els nostres veïns i veïnes reben una atenció totalment individualitzada i professional“.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, per la seua banda ha remarcat que es treballa "per a garantir el benestar de les persones, millorant l’assistència social gràcies a la incorporació de nous perfils. Els serveis socials són la quarta pota de la societat, un servei essencial, pel qual, a Tavernes, continuarem apostant fermament”.

La directora general Mercé Martínez ha volgut agrair la gran tasca feta per l’equip de professionals durant la pandèmia i la implicació del consistori per tal de millorar contínuament l’àrea de Serveis Socials.