L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 23 de juny del 2021

El carrer Joanot Martorell va ser asfaltat ahir, per tant prompte s'obrirà al trànsit de vehicles.

 

Avui dimarts, sobre les 8 del mati, s'iniciava les tasques l'asfaltatge del carrer Joanot Martorell, que finalitzaren al llarg del dia. A l'asfaltatge seguirà la pintura dels senyals horitzontals en la via i passos de vianants, col·locació dels senyals verticals i ja la posterior obertura al trànsit que seria ja cosa d'uns dies.

Oferim unes imatges del carrer durant l'asfaltatge, unes en l'inici del treball i altres preses a principi de la vesprada on ja es veu el resultat final i com quedava el carrer, ja quasi acabat del tot perquè només quedava i es treballava amb la unió del carrer amb l'Avinguda de la Marina, enfront de Luna Park.

 

Les fotografies primeres són de l'inici dels treballs a primeres hores del matí. La tercera correspon a l'obra d'asfaltat acabada.

 
Tal com hem vingut explicant, el carrer que passa a tindre un sentit de circulació nord-sud, presenta en la part esquerra una zona per aparcar vehicles, perfectament visible en les fotografies, perquè ha estat formigonada amb un material porós que facilita el desaigüe i evita l'embassament de les aigües pluvials. A la part dreta, segons el  sentit de circulació, la vorera és més ampla i ja disposa dels fanals per il·luminar la via en la zona de circulació de vehicles. Tot el carrer disposa de passos de vianants nous, completament accessibles.
 
 


Les obres del carrer Joanot Martorell finalitzaran la primera fase de l'obra "Col·lector, vial perimetral i millora urbana de la zona nord de la platja de Tavernes" que ha representat una inversió sobre els 2 milions d'euros. Entre les millores urbanes en els carrers implicats (carrer Blasco Ibàñez i els adjacents Salvador Abril, Pintor Ribera i Joanot Martorell) està  canvi i ampliació de les voreres, millora en l'enllumenat públic, substitució de canonades de proveïment d'aigua potable , i unes noves canonades per facilitar el futur cablejat de serveis complementaris, com telefonia, internet, fibra, etc.