L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.038
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.761

diumenge, 20 de juny del 2021

Els nous jocs infantils de l'Avinguda de la Marina i plaça de Bolomor ja estan oberts als usuaris

 

Aquest cap de setmana, els xiquets i xiquetes ja poden gaudir en la seua totalitat dels nous jocs instal·lats a la plaça del Bolomor i al llarg de l'Avinguda de la Marina, els dos en la platja, després dels treballs de millora i instal·lació de nous aparells.

 

 L’Ajuntament de Tavernes va adjudicar a principi de maig a l’empresa “Saludes Parques Infantiles SL” el subministrament i instal·lació de nous jocs infantils en la zona del Calvari (casc urbà) i a la Plaça del Bolomor (foto superior), Avinguda de la Marina i  placeta de Santa Maria de Valldigna, totes tres a la platja”. 

 

 El total de la inversió realitzada ha estat de 39.235 euros, impostos inclosos, i cal indicar que els jocs acompleixen la normativa europea quan a zona de jocs i  certificació del paviment d’amortiment impactes.

 

 

Noves actuacions en jocs infantils

En aquests moment està previst que en pocs dies s'adjudiquen i execute el contracte de Subministrament i instal·lació de reposició jocs infantils zona llac de la Goleta (platja Goleta) i, Sequers (c/ la Xara -c/ la Barca),  atés que l'Ajuntament, tal com s'informa en la PCSP, ja ha procedit a l'obertura dels sobres amb les ofertes presentades per les empreses interessades. El preu inicial de licitació es de 13.041 euros i 24.389 euros respectivament.