L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 14 de juny del 2021

"Alicia en el musical de las maravilla", de Trencadís, obté el guardó al millor espectacle infantil i familiar en els Premis Teatro Rojas de Toledo

 

Els "Premios de Teatro Rojas", de Toledo, han guardonat l'espectacle "Alicia en el musical de las maravillas", de la companyia resident a Tavernes "Trencadís" com a "Millor Espectacle Infantil i Familiar" en la XXIX edició, en premi elegit pel públic.

"Alicia en el musical de las maravillas" assoleix així un guardó nacional més que suma als 10 guardons que, va obtenir en la passada edició de BroadwayWorl Spain, quan va ser el musical més premiat pel públic en obtindre un total de 175.000 vots.  També l'any passat va aconseguir la distinció a "Millor Musical Familiar" en los Premios del Teatro Musical.

 
 
Una vegada més donem la nostra enhorabona a Trencadís, i en especial a Josep Tomàs Chàfer i a Josep Mollà, i les gràcies a ells i a tota la companyia per representar tan dignament Tavernes,  dur-lo dins del cor i deixar el nom ben alt per tota la geografia espanyola.