L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 26 de juny del 2021

Costes retirarà - per fi- les pedres de la Goleta la setmana que ve


La Demarcació de Costes té previst iniciar el pròxim dilluns, dia 28 o tot el més tardar l'endemà dimarts 29, la retirada de pedres de la platja de la Goleta, una actuació que s'havia anunciat per a l'última setmana de maig, i que si no hi ha nou endarreriment s'executarà un mes després.

Així ho donen a entendre els preparatius que es poden visionar en la zona pròxima al tram on hi ha ple de pedres, a ambdós costats de la construcció que per la seua forma és coneguda popularment com a "l'avió" i que desaigua el llac de la Goleta.

 

Les tanques preparades per a delimitar la zona de treball i d'entrada de camions, i més que res el senyal de prohibit aparcar que ha col·locat l'Ajuntament ens informa que l'actuació, que només serà en aquest tram de la Goleta, està prevista amb una setmana de durada i fins el 2 de juliol, amb la retirada de les pedres i abocament d'arena en eixe lloc, una previsió de 1.300 metres cúbics, que es van a traure de la zona sud de la costa del terme valler, ja quasi en el limit de Xeraco. 

Uns treballs actuació que, ni de bon tros, satisfan les demandes de l'Ajuntament de Tavernes que havia sol·licitat una actuació d'urgència de més envergadura per tal d'oferir als estiuejant una platja amb millors condicions, i que pal·liarà la falta d'arena que té. Recordem que dos dels quioscs de platja han hagut de renunciar a la concessió i no instal·laran enguany precisament pels problemes d'arena en la Goleta.