L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 15 de juny del 2021

DE INTERÉS per a tallers de reparació i neteja de vehicles de Tavernes



L’Ajuntament de Tavernes ha publicat en la plataforma de contractació del sector públic una licitació d’ofertes per a contractar el “Manteniment,reparació i neteja dels vehicles del parc mòbil de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna”.

La licitació es presenta per a quatre lots distints:

- Servei de reparació i manteniment d’automòbils per valor de 9.356,93 euros
- Servei de reparació i manteniment de camions per valor de 46.356,80 euros
- Servei de reparació i manteniment de motocicletes per valor de 12.364,94 euros
- Servei de neteja de mitjans de transport municipal per valor de 2.200,00 euros

Els valors indicats són a l'any i amb amb IVA inclós

Les empreses interessades a presentar licitació ho poden fer a qualsevol o a tots els lots, no hi ha limitació en la presentació, però no obstant no es podrà adjudicar més d’un lot a un licitador, tot amb l’objectiu de preservar la competència i afavorir el repartiment del mercat, i una participació més efectiva de les PIMES en el mercat de la contractació pública. S'exceptua de la norma quan l'aplicació obligaria a deixar desert un lot.

Les característiques del contracte comporta que l’adjudicatari ha de tindre un local dins del casc urbà en el terme municipal de Tavernes.

El contracte es firmaria per a 2 anys, i prorrogable a 2 anys més, o siga un màxim possible de 4 i tots en conjunt impliquen un el valor estimat de 255.558, 76 euros IVA inclòs.

Els interessats poden presentar la documentació requerida fins el dia 25 de juny en les oficines municipals i es preveu l’obertura dels sobres en ofertes sobre el dia 30 de juny.