L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 880
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.180

dimarts, 8 de juny de 2021

El taller d'ocupació actua en la millora i pintura dels accessos a la platja

 

L'ajuntament de Tavernes, mitjançant els treballs pràctics dels alumnes del taller d'ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes III",  ha iniciat els treballs de pintura dels accessos a la platja de Tavernes. 

 

 Segons hem pogut observar, aquest matí es treballava en distints punts de la genèrica Platja de Tavernes, i els pròxims dies els treballs es traslladarà a altres punts de les platges de la ciutat.

 L'objectiu és que tots els serveis estiguen condicionats amb l'inici de la temporada estival, que a la nostra ciutat sol iniciar-se coincidint amb el tancament del curs escolar i Sant Joan. Sobre aquest particular, en el ple d'anit, es va informar que hi hagut un problema en l'empresa que fa el proveïment a Turisme de la Generalitat però que es confia en una ràpida solució, fins i tot en aquesta mateixa setmana.