L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 18 de juny del 2021

Tot a punt perquè a les 19'30 hores Tavernes reta un homenatge als/les millors esportistes 2020-2021


L'Ajuntament ja ho té tot a punt quan falten només poc més de dos hores perquè Tavernes homenatge als seus millors esportistes i equips en la XXI Festa de l'Esport, una gal·la que enguany per motius de la Covid-19 es realitza a l'aire lliure en la Plaça de Rafael Chirbés a partir de les 19'30 hores. 
 
L'alumnat del taller d'ocupació 'Millorem l'entorn de Tavernes III' ha estat l'encarregat d'ornamentar l'escenari de la gal·la que presenta un bon aspecte, com es pot vore en la fotografia. Cal recordar que l'assistència es per invitació en ser aforament restringit per tal de seguir totes les normes sanitàries emanades de la Covid-19.
 
 
 Els guardonats
 
Enguany els premis especials són per a Vicent Felis i Bosch, president del Centre Excursionista,  persona d'una gran i ampla trajectòria en favor de Tavernes, el medi ambient i del mateix centre excursionista, a més de ser un bon esportista i muntanyenc que ha participat en centenars d'escalades i aconseguit cims de gran importància en distints continents. També per a Antonio Rodríguez Bacón de "Subministraments industrials Decofer" en reconeixement i agraïment al seu suport en les activitats esportives celebrades a la nostra ciutat.
 
 
 
Quan les persones que reben menció honorifica cal indicar  Blai Sala Bueso, destacat en la pilota; els germans Ximo i Pedro Torres Fillol, el primer campió autonòmic 800 m. i ambdós destacats esportistes, Enric Borràs Chofre campió autonòmic 3.000 metres obstacles i els equips UE Tavernes Benjamí B; UE Tavernes Aleví C; UE Tavernes Infantil C i primer equip de la UE, pels èxits esportius en l'actual temporada de lliga. A títol pòstum, José Nieto Adán rebrà la distinció  per la seua trajectòria esportiva en l'Associació de Caçadors San Huberto.

95 són els nominats que presenten els clubs de Tavernes, entre els quals hi ha el Club d'Atletisme Valldigna, Karate-Do, Club de Patinatge, Centre Excursionista, Club Bàsquet Tavernes, Club Ciclista la Valldigna, Tavernes Rugbi Club, Club de Pilota la Valldigna, Club de BTT, UE Tavernes, Columbicultura la Valldignense, Club Tenis la Valldigna, Club d'Hípica, Club d'Halterofília Tavernes, Athlètic La Vall, Penya 04Ferracost, Associació de Cavalls i Club Gimnàstica Rítmica.