L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 26 de juny del 2021

Els veïns i veïnes aprofiten la visita del camió ecomobil per desfer-se de mobles, aparells elèctrics i objectes casolans

 

L’Ajuntament de Tavernes en col·laboració amb el Consorci de Residus Ribera-Valldigna va posar ahir a disposició dels veïns i veïnes de la platja un ecoparc mòbil gratuït on van poder deixar de manera gratuïta els aparells electrics, trastos i mobles majorment.

El servei és una forma molt còmoda de desfer-se d'objectes casolans inservibles, trencats o fora d'ús de manera respectuosa amb el medi ambient i amb totes les garanties que es duran a a plantes de reciclatges controlades. Amb aquestes premises, molts veïns i veïnes de la platja aprofitaren  ahir  per acostar-se fins le zona dels campets de la Goleta (carrer Cullera) i dipositaren objectes de tota mena, però principalment aparells elèctrics i de components electrònics. 





La regidora Mònica Palomares, de Compromís, responsable de l'àrea de Medi Ambient  ha donat les gràcies als veïns i veïnes que han col·laborat en aquesta primera actuació d'una campanya estival de recollida que es pensa dur a cap, com l'any passat, al llarg de tot l'estiu. La regidora ha recordar que un dels objectiu principals es també conscienciejar a la ciutadania de la necessitat del reciclatge i sobre tot, de fugir de pràctiques com abocar arreu del terme les deixalles que després perjudiquen molt el medi ambient.

Cal també recordar que, a més d'aquest servei, l'Ajuntament disposa d'un servei gratuït d'arreplegada de mobles, electrodomèstics i trastos vells on només cal telefonar a la centraleta de l'Ajuntament (96 282 40 15) per concertar el dia i hora d'arreplegada.