L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.222
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 14.311

divendres, 18 de juny de 2021

Tavernes homenatja els seus/les seues millors esportistes en la XXI Festa de l'Esport 2021 a celebrar avui divendres

 

Tavernes celebra avui divendres la "XXI Festa de l’Esport" a la plaça de l’escriptor Rafael Chirbes. Aquesta edició se'ns presenta especial per la pandèmia i se seguiran totes les mesures de seguretat i aforament davant la COVID-19. (Foto superior, els premiats en la XX Festa de l'Esport, última celebrada en el 2019)

La Festa de l’Esport 2021 serà presentada pel periodista valler, Xavier Alberola, i durant l'acte es lliuraran els guardons als i les esportistes i clubs més destacats del municipi. En total, estan nominats i nominades 95 esportistes a nivell de club, hi haurà 10 nominacions honorífiques i 2 premis especials. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora d’Esports, Lara Romero, i de membres de la corporació municipal.

Enguany els premis especials són per a Vicent Felis i Bosch, president del Centre Excursionista,  persona d'una gran i ampla trajectòria en favor de Tavernes, el medi ambient i del mateix centre excursionista, a més de ser un bon esportista i muntanyenc que ha participat en centenars d'escalades i aconseguit cims de gran importància en distints continents. També per a Antonio Rodríguez Bacón de "Subministraments industrials Decofer" en reconeixement i agraïment al seu suport en les activitats esportives celebrades a la nostra ciutat.
 
Quan les persones que reben menció honorifica cal indicar  Blai Sala Bueso, destacat en la pilota; els germans Ximo i Pedro Torres Fillol, el primer campió autonòmic 800 m. i ambdós destacats esportistes, Enric Borràs Chofre campió autonòmic 3.000 metres obstacles i els equips UE Tavernes Benjamí B; UE Tavernes Aleví C; UE Tavernes Infantil C i primer equip de la UE, pels èxits esportius en l'actual temporada de lliga. A títol pòstum, José Nieto Adán rebrà la distinció  per la seua trajectòria esportiva en l'Associació de Caçadors San Huberto.

95 són els nominats que presenten els clubs de Tavernes, entre els quals hi ha el Club d'Atletisme Valldigna, Karate-Do, Club de Patinatge, Centre Excursionista, Club Bàsquet Tavernes, Club Ciclista la Valldigna, Tavernes Rugbi Club, Club de Pilota la Valldigna, Club de BTT, UE Tavernes, Columbicultura la Valldignense, Club Tenis la Valldigna, Club d'Hípica, Club d'Halterofília Tavernes, Athlètic La Vall, Penya 04Ferracost, Associació de Cavalls i Club Gimnàstica Rítimica.