L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 25 de juny del 2021

La Policia Local va impedir botellots en la torre de guaita i festes en pisos i apartaments la nit de Sant Joan.



La passada nit de Sant Joan globalment considerada va ser una nit bastant tranquil·la, i la intervenció dels agents de la Policia Local es va cenyir a evitar alguns botellots juvenils i cessar algunes festes en domicilis particulars en la platja i poble.

La Policia Local, tal com havia donat a conéixer el ban publicat per l'Ajuntament on prohibia les fogueres en l'arena de la platja, va estar format per un dispositiu especial de 4 patrulles, amb reforç al torn de vesprada i de la nit, que efectuaren diversos controls en la carretera d'accés a la platja.

 

 Els agents van impedir la celebració de 3 botellots a la zona de la Torre de Guaita, l'últim sobre les 6 de la matinada, sense més transcendència. En tots els caos els joves en vore's descoberts van fugir i els agents van intervindre la beguda.

Els agents també han intervingut davant les queixes veïnals per festes en apartaments o pisos (platja i poble), fent cessar totes elles. La nota anecdòtica va ser la intervenció en el que podem considerar un fals avís de fogueres, i que personats els agents van comprovar que era una parella en xiquets molt petits que tenien un ciris encesos en la platja.