L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 18 de juny del 2021

L'alcalde Sergi González planteja millorar el Parc del Molló amb una nova zona de jocs per a l'any que ve


L'alcalde de Tavernes, Sergi González, ha plantejat una millora del Parc del Molló amb la creació d'una nova zona de jocs infantils al temps que ha destacat el gran treball realitzat aquests darrers mesos en la posada a punt i manteniment d'aquest parc  ubicat en la part final de la zona nord de la Goleta.

L'alcalde, en un post publicat al seu perfil de facebook, assenyala que els treballs d'atenció, neteja i manteniment d'aquesta zona verda, un veritable pulmó verd, ha aconseguit convertir-lo en un dels llocs més atractius de la platja. De fet, el parc és molt visitat els darrers mesos, sobre tot després del confinament, en que moltes famílies i els seus fills gaudeixen de la gran superfície a l'aire lliure com a zona segura quan a Covid-19.
 


Aquesta tendència ha continuat aquestes darreres setmanes, sobre tot els cap de setmana, quan els jocs, la tirolina i els aparells de gimnàstica han estat molt visitats i usats. Així són molts els ciutadans que han fet arribar la petició a l'Ajuntament d'incrementar aquests serveis, plantejament que segons indica l'alcalde, ja s'ha recollit i hi ha un plantejament inicial de millorar aquests serveis per a pròximes temporades estivals.

"Des de l'Ajuntament ja ens estem plantejant per a properes temporades fer el Parc del Molló més atractiu encara, crear una zona nova de jocs infantils al costat de la tirolina i el parc de calistènia, i també millorar els aparells d'exercicis per a gent gran" ha indicat l'alcalde.
 
 


Per executar la nova zona de jocs s'han d'iniciar uns tràmits administratius, amb la redacció inicial del projecte i habilitar la consignació pressupostària per poder licitar i adjudicar les obres. Aquests tràmits duren uns mesos i per tant seria ja en el 2022 quan els usuaris podran fer ús de les novetats indicades.

Sergi González està convençut que a Tavernes tenim molts llocs espectaculars per a gaudir, i com a tal els hem de valorar i cuidar, i l'Ajuntament també posar els mitjans per oferir als ciutadans els màxims i millors serveis.