L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 880
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.180

dijous, 10 de juny de 2021

Obres Públiques de la Generalitat i l'Ajuntament ja treballen en les millores de la CV-50 al seu pas per Tavernes.


L'alcalde de Tavernes, Sergi González, i el regidor d'Urbanisme, Josep Llàcer, han acompanyat aquest mati  el director territorial d'Obres Públiques, Vicente Serrano, i tècnics de la conselleria per a valorar i concretar les actuacions de millora plantejades en diferents punts de la carretera CV-50 en el seu pas pel municipi.
 
 
Recordem que l'Avinguda de Germanies i l'Avinguda de la Valldigna és el nom que, en el nomenclador urbà valler,  reben les dues vies en que es divideix la comarcal CV-50 al seu pas per Tavernes. També cal tindre en compte que qualsevol actuació en eixes vies els ha d'executar bé Carreteres com a entitat responsable i propietària de la via o autoritzar a l'Ajuntament.
 
 
Les actuacions que estudien i volen consensuar les dues entitats tenen com a objectiu incrementar la seguretat viària amb la construcció d'una rotonda en la intersecció del carrer Major (al punt que sempre hem dit com a Bar Madrid i on està la font dels Gitanos) i la creació de nous pasos de vianants, millorar la senyalització, mobilitat i fluïdesa del trànsit i adequar les zones enjardinades de la mitjana actual.
 
La visita s'ha aprofitat per a fer una reunió amb la Policia Local i tractar temes de seguretat viària i senyalització en referència als nous límits de velocitat en vies urbanes.