L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.038
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.761

diumenge, 27 de juny del 2021

L'Ajuntament habilita un aparcament gratuït a les rodalies de la torre de guaita

 

L'ajuntament de Tavernes ha habilitat una nova zona d'aparcament en les rodalies de la torre de guaita (sector 6) quasi a l'entrada principal de la platja amb l'objectiu de facilitat l'estacionament d'estadants i visitants a les nostres platges. Aquestes zones d'estacionament són gratuïtes.

L'ajuntament de Tavernes està actualment en gestions amb propietaris de distintes parcel·les en la zona pròxima al vial perimetral per tal de destinar-les també a aparcament públic aquest estiu. Habitualment les gestions s'estableixen amb el compromís de l'Ajuntament d'habilitar i netejar la parcel·la per poder-se usar i a canvi el propietari, veu com la seua terra està neta i sense problemes de salubritat i higiene.