L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 14 de juny del 2021

Tavernes-Llíria, primer partit divendres ací en casa, ha estat l'emparellament de la prima semifinal per l'ascens a Tercera Divisió


La UE Tavernes s'enfrontarà al Rayo Llíria CF en la primera semifinal per l'ascens a Tercera Divisió. El primer partit es jugarà al Municipal valler  el divendres a les 20'30 hores i la tornada el dimecres, dia 23,  a Llíria. 

Ha estat el resultat del sorteig celebrat aquesta vesprada en la seua de la Federació Valenciana de Futbol, on els encreuaments són eliminatòries entre els segons classificats i primers de cada grup, no podent enfrontar-se dos equips del mateix grup en cap d'elles.

La UE Tavernes celebrant la classificació per a la promoció a Tercera Divisió

Enguany s'ha canviat el format de l'any passat, i les semifinals de la competició seran en un format d'anada i volta. El primer partit serà a casa del sis segons classificats de cada grup, mentre que la trobada de tornada tindrà lloc en l'estadi dels líders de cadascun d'ells.

Una vegada celebrades les primeres eliminatòries, quan només queden sis clubs, es procedirà a un nou sorteig per a la final que es jugaran en el Camp La Murta de Xàtiva, entre el 25 i el 27 d'aquest mes de juny.