L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.038
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.761

dilluns, 28 de juny del 2021

Per una campanya de rebaixes en valencià!!!


L’Ajuntament de Tavernes, a través del Gabinet de Normalització Lingüística, ha impulsat la campanya de rebaixes en valencià amb el repartiment de cartells per a promoure l’ús del valencià entre el comerç local. 

Així, els establiments interessats a recollir els cartells i les etiquetes de rebaixes en valencià poden fer-ho en la recepció de l’Ajuntament (de 9 a 14 hores) fins al dimecres 30 de juny.

La regidora de Promoció Lingüística, Anna Bellver, ha manifestat que “continuem impulsant iniciatives per a fomentar l’ús de la nostra llengua en els comerços de proximitat i normalitzar el valencià en la vida quotidiana”.

Ajudes a l’activitat comercial en valencià

A més, continua oberta la convocatòria d’ajudes a l’activitat comercial en valencià, la qual poden sol·licitar comerços, empreses, serveis, indústries i professionals de Tavernes.

El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 30 de setembre de 2021, i s'han d’entregar en el Registre General de l'Ajuntament. Les ajudes comprenen rètols exteriors i interiors o de vehicles, creació de pàgines web, material d'embalatge, publicitat en cartells, fullets, tríptics, etc., però no material publicitari de regal o publicitat en publicacions i mitjans de comunicació.


Podeu consultar les bases de la convocatòria en el següent enllaç: 

https://tavernes.es/va/report-notification/lajuntament-convoca-ajudes-lactivitat-comercial-valencia.