L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.377
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 30.542

divendres, 25 de juny del 2021

Avui divendres, dia 25, de 9 a 14 hores, el veïnat de la platja pot deixar les deixalles a l'ecoparc mòbil de la Goleta


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Medi Ambient i en col·laboració amb el Consorci de Residus Ribera-Valldigna posa enguany a disposició dels veïns i veïnes de la platja un ecoparc mòbil gratuït on podran dipositar les deixalles de casa de manera gratuïta.

El servei s'ofereix avui divendres, dia 25, de 9 a 14 hores en la zona dels campets de la Goleta.

L'èxit de l'edició anterior ha mogut a l'Ajuntament a reemprendre per enguany aquesta iniciativa que facilita l'arribada en distints dies al llarg de l'estiu de l'ecomòbil perquè el veïnat puga dur les seues deixalles i trastos.

Cal per tant aprofitar aquesta ocasió, molt còmoda per a tots i totes, de portar les deixalles a l'ecomòbil. Què quines deixalles i altres coses podem dur? Està tot especificat en el cartell següent:

 
Dur les nostres deixalles a l'Ecomòbil és una manera positiva de contribuir, entre tots, a fer un món més sostenible a traves del reciclatge. I no podem oblidar que reciclar, és cuidar el nostre entorn.