L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR :1.218
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 49.269

divendres, 11 de juny de 2021

Tavernes publica la segona convocatòria de "Parèntesi Pla Resistir" amb ajudes de 194.012 euros a pimes i autònomsL’Ajuntament de Tavernes ha fet pública la convocatòria de la segona fase de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir amb un import inicial de 194.012,65 euros, de la qual es poden beneficiar perruqueries i locals de bellesa, papereries, impremtes, activitats de fotografia i producció de vídeo, comerç al detall de pa, pastisseria, tèxtil, moda, calçat, mobles, il·luminació, etc.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, de Compromís ha destacat que “la voluntat i intenció del govern municipal de l’Ajuntament és que les ajudes arriben a tots els autònoms i pimes que han patit dificultats durant la pandèmia. Les empreses locals han de rebre aquestes ajudes, tal com hem dit moltes vegades en el ple, després del mal any de la pandèmia, i els oferim la nostra ajuda segons les disponibilitats i la legalitat. D'ací que hem suplementat la quantitat amb  una segona convocatòria amb més aportació municipal perquè cap petita empresa i autònom es quede arrere”. 

Tal com hi havia en la primera convocatòria, les ajudes cobriran les despeses d’activitat amb una ajuda directa de 2.000 euros per cada autònom o pime fins a 10 empleats, més un increment addicional de 200 euros per treballador o treballadora donat d’alta en la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

Ara l'extracte de la convocatòria s'ha de publicar en
Butlletí Oficial de la Província (BOP) i el termini de sol·licitud estarà obert durant 10 dies a partir de l'endemà de la publicació.  Les sol·licituds es presentaran de forma telemàtica omplint el model disponible en la seu electrònica de l’Ajuntament (https://sede.tavernesvalldigna.es:8443/).

A més, l’edicte amb les bases de la convocatòria, els requisits i la documentació que s’ha d’aportar es pot consultar en la Carpeta Ciutadana de la web municipal: 

https://tavernesdelavalldignasitae.sede.gva.es/sitae/MuestraInformacionEdictoPublicoFrontAction.do?idEdictoSeleccionado=1000016386.

Aquesta convocatòria complementa les ajudes per valor de 206.969 euros ja concedides
a les sol·licituds que complien els requisits de la primera fase de la convocatòria.  Un total de 87 beneficiaris entre autònoms i pimes han rebut la transferència corresponent.

Recordem que l’Ajuntament compta amb una oficina d’atenció especialitzada en el Departament de Foment Local per a respondre preguntes i resoldre dubtes al voltant de la segona convocatòria, mitjançant el telèfon mòbil 673 689 826 (en horari de 9 a 14 hores) o el correu ajudesparentesis@tavernes.org.