L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 10 de juny del 2021

Mentiretes per justificar allò injustificable: ¿què la piscina estava acabada en el 2011? Ens riguem?

 

Les mentiretes que ha de dir per amagar que no han mogut un dit a favor de l’acabament de la piscina coberta! Vaja, com si la gent fos boja, i es xuclara el dit. Però si tot el món sap que no han fet mai res per recolzar-ne l'acabament: no aprovaren l'expedient de rescat per al poble, no aprovaren la liquidació de l'obra i el dilluns no aprovaren els diners per acabar les obres. 

Què no sap per què es fa un segon préstec? Doncs mire, no anem a explicar-li-ho. Vaja a intervenció i pregunte-ho, que per això cobra les seues bones dietes tots els mesos, per consultar, informar-se i preocupar-se de les coses del poble.

 

Maig 2016: El PP no va aprovar iniciar l'expedient per recuperar la piscina per al poble


Ara... capacitat per a retòrcer les coses, a cabassos!!!. No es talla a dir:

-  que volen que s’òbriga la piscina
-  que no volen ser un impediment perquè el poble tinga la piscina
-  que fa massa anys que esta tancada

I tot això, ¿ com es menja? Perquè després... estan verdes!!!.  en fi, paroles, paroles i paroles: la realitat i la votació en el ple és tossuda i l'única realitat és que el PP va ser l'únic partit que no va votar a favor de l'acabament de la piscina. I no hi ha més. 

Paroles, paroles i més paroles de la portaveu popular per a justificacions que no se les creu ningú. I menys encara quan la resta de partits, els altres quatre del consistori, de molt diversa ideologia, no han posat impediments i han  votat a favor. Tots a favor, excepte el PP. 

El PP no va recolzar en ple l'acabament de la piscina

 
I de nou la portaveu del PP pillada en mentiretes: Afirma que  “la piscina coberta fa 10 anys que estava acabada” i després diu que “els sobrecostos ocasionats són el triple del que quedava fa una dècada”. A vore si ens aclarim: El cost d’acabament és 991.000 euros,  i si és el triple del que quedava a fer, ergo...  fa 10 anys quedaven obres a fer per valor de 330.333'33 euros. Però ella afirma que la piscina estava acabada. Com quedem?  Una mentireta més? Ai, ai, les mentiretes amb potes curtes... però no passa res, ho aclarim de seguida.

Una cosa no cal aclarir: si el vot a favor del PP hagués estat necessari i precís tot al llarg del procés administratiu de recuperar la piscina per al Pobla, estaríem igual que en el 2011.

Què la piscina estava acabada en el 2011? Ens riguem?


Abans de les eleccions del 2011, el PP va voler obrir la piscina al públic. Ni els tècnics de l’empresa ni de l’Ajuntament van voler firmar com que estava acabada, ni que complia la normativa, ni que la maquinària estava homologada. O siga que, això de la piscina acabada en el 2011...? Ens riguem?

Eixe any, només conéixer-se la fallida i el concurs de creditors, com que no havien cobrat, moltes empreses desmuntaren i s'emportaren la maquinària. El got si que tenia aigua però i els demés? La piscina coberta acabada en 2011? Ens riguem o plorem?
.


El 2011 el got tenia aigua però... i el demés equipament?

 Les certificacions d’obra pendent, sobre tot no contemplades en el projecte, van duplicar el valor inicial de 2’7 milions. Les va haver d’aprovar el govern de Compromís uns anys després: va legalitzar els projectes d’ampliació i es firmaren les certificacions. Tot es va fer com ajuda a l’empresa per vore si es reflotava. ¿Se’n recorda, senyora portaveu? Segurament no, no era encara regidora. Ara,  si s’hagués preocupat de saber més sobre la piscina, ho coneixeria i no diria que la piscina coberta estava acabada en 2011 quan tenia la meitat de l’obra, les ampliacions, sense legalitzar i sense certificar. 

No, la piscina per molt que diguen, ni acabada ni per a obrir!!!.