L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 6 de juny del 2021

L'Ajuntament millora la senyalització vertical del poble i platja, a la qual seguirà l'horitzontal en pocs dies.


 
El govern municipal de l'Ajuntament ha iniciat un procés de millora de la senyalització vertical del nucli urbà del poble i de la platja, per tal de garantir una bona circulació dels vehicles, el trànsit dels vianants i alhora potenciar la seguretat vial i de les persones.
 

 

Els treballs s'han iniciat per la platja, en la zona de la Goleta, on ja són visibles en molts carrers i encreuaments els nous senyals, tal com es pot observar en les fotografies que publiquem. Els senyals en alguns coses complementen altres existents, però tots en conjunt informen d'aspectes de la circulació o normes a seguir (velocitat màxima a que es pot circular en els nuclis urbans, proximitat d'un pas de vianants...)  o bé altres habituals que regulen la circulació viària (stops, prohibida el pas..).


També està prevista la millora de la senyalització horitzontal (la que es marca pintada damunt dels carrers), que s'iniciarà en uns dies començant per la part alta del casc urbà de Tavernes i que s'executarà de forma paral·lela a la vertical. De fet en el pròxim ple, hi ha un punt per aprovar una despesa superior als 18.000 per a efectuar aquesta millora de senyalització horitzontal.