L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 18 de juny del 2021

Casos nous a la Valldigna ( a Tavernes) i al Departament de Gandia, però sense canvis en les IA respectives

 

Tavernes és l'única localitat de la Valldigna que ofereix avui noves infeccions, després de no tindre'n cap el passat dimarts. La resta de localitats, Simat, Benifairó i Barx continuen lliures de virus i amb seues paràmetres a 0 (zero) com a denominador comú, i en correspondència a les xifres la seua IA és 0 per 100.000 habitants en 14 dies i es mantenen en risc baix.

Tavernes, manté els seus casos actius a 6 en haver-se infectat el mateix nombre de persones que s'han guarit amb la qual cosa repeteix el 34'77 per cada 100.000 habitant.

No hem vençut la Covid-19, les xifres ho diuen i ens ho confirmen: de les últimes quatre actualitzacions que hem publicat Tavernes ha presentat noves infeccions en tres. No estem lliures per tant de patir alguna infecció nova. 

 


 - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1.309
Noves infeccions: 3
Casos actius: 6 (n'eren 6)
Persones curades des de l'última actualització: 3
Incidència Acumulada: 34'77 per 100.000 habitants
Defuncions totals: 52 

- Simat

Casos totals durant la pandèmia: 141
Noves infeccions: 0
Casos actius:0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada:0
Defuncions totals: 3
 
- Benifairó

Casos totals durant la pandèmia: 79
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 0
 
 - Barx

Casos totals durant la pandèmia: 116
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització:0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 14



DEPARTAMENT DE GANDIA
 

 


El Departament de Gandia també presente casos d'infeccions, en total 15 nous, des de la darrera actualització i arriba a un total d' 11.559 durant la pandèmia (eren 11.544 el dimarts), segons les dades de Conselleria de Sanitat. 

El departament manté els casos actius a 53 la qual cosa ens indica que el nombre de curats ha estat el mateix que d'infectats, és a dir 15, i això ens du també - com ha passat a Tavernes- a mantindre igual la IA que ara és pràcticament de 30. El Departament Sanitari manté la situació de baix risc tot i que, com demostren les xifres, hi ha un augmenten de casos.

Les dades ens indiquen que se'ls ha donat l'alta mèdica a un total de 15 persones i que no s'ha produït cap defunció, amb la qual cosa el departament continua amb la xifra de 280 morts en la pandèmia.
 
Les xifres completes ofertes avui són:

Casos totals: 11.544 (n'eren 11.533)
Noves infeccions: 15
Casos actius: 53 (eren 53)
Persones curades des de l'última actualització: 15
Incidència Acumulada: 30  per 100.000 habitants )
Defuncions totals: 280