L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 18 de juny del 2021

Avui tots som UE Tavernes: Endavant rogets!!!


La UE Tavernes es juga una bona part de les seues possibilitats
d'ascens a la Tercera Divisió avui divendres en el partit anunciat a les 20'30 hores i que l'enfrontarà al Rayo Llíria CF, el campió del grup II de la preferent valenciana.

Primer partit de la primera fase de la promoció a Tercera Divisió que no serà gens fàcil davant un equip, el Rayo Llíria CF, que no ha escatimat recursos  i que està entrenat per un conegut de l'afecció vallera, l'entrenador Javi Pons que ho va ser també de la UE Tavernes fa 6 anys i també va aconseguir jugar la promoció amb el nostre equip.

Difícil i complicat l'encontre davant un equip que té els millors números de la Preferent Valenciana i on només ha perdut un partit dels 26 encontres jugats i li han marcat 14 gols. Els rogets esperen i confien aquesta vesprada-nit poder comptar amb tota l'ajuda de l'afecció que amb tota seguretat omplirà les graderies al màxim possible i donarà ales als jugadors per obtindre un bon resultat.

Aquesta primera fase es juga a doble partit, i la tornada serà a Llíria el pròxim dimecres, d'ací la importància que deu tindre avui el factor "casa" per guanyar i amb suficients gols que permeten encara el pròxim partit amb confiança i il·lusió.

 


 

Precisament de confiança i il·lusió no en falta entre jugadors, cos tècnic i directius presidits per Josep Emili Bononad. El president aquests dies ha realitzat diverses manifestacions en premsa on ha recordat que la UE Tavernes és l'únic equip de la Safor Valldigna que està present en aquesta fase i això dona més valor aquest partit. 

Un èxit de final de temporada que, per aconseguir-lo, la UE ha hagut de superar molts entrebancs, entre ells els que ha suposat jugar la lliga dins d'un grup d'equips alacantins, molt potent, potser el grup més potent de Preferent, i haver-ho de fer en desplaçament molt llargs. Una decisió de la Federació Valenciana incomprensible que va ser molt contestada i criticada per l'afecció local, que de sempre ha vist com històricament la UE Tavernes ha format part dels grups de Preferent amb els equips veïns de les denominades Comarques Centrals Valencianes, de les quals la Safor-Valldigna en forma part.

Aquestes dificultats donen més valor al subcampionat aconseguit per la UE Tavernes, tal com es reconeix des del món del futbol valler.

Avui només ens queda de gaudir de l'espectacle, animar i empentar al nostre Tavernes perquè aconseguesca un resultat que permeta mirar la tornada amb bones vibracions. L'entrenador Ximo Enguix disposa de tots els efectius, en bones condicions i molt motivats, i es confia en l'afecció per a fer valdre avui el factor camp.

Amunt rogets!!!