L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 24 de juny del 2021

Treball de manteniment i millores en el Parc del Cambro i la zona d'aparcaments annexa

 

El Parc del Cambro va obrir les portes als usuaris i public en general el passat 27 de maig i ja són moltes les persones que, dia a dia, l'estan gaudint, sobre tot els pares i mares amb els seus fills, les xiquetes i els xiquets majorment, però també són moltes les persones de totes les edats que s'hi acosten a passar una estona, a fer una xerradeta amb altres veïns. Un espai públic que està molt usat.

I l'alumnat de les especialitats de Jardineria i Pintura del Taller d’Ocupació “Millorem l'entorn de Tavernes III” no para i continua realitzant activitats i actuacions que milloren més el parc, sense deixar de costat el lògic treball de manteniment de les instal·lacions.

 

Aíxi des d'aquella obertura ara fa quasi un mes és fàcil comprovar i trobar-s'hi l'alumnat de jardineria amb una revisió de l’estat de les plantes i dels arbres, o be ajustant el sistema de reg, o duen a cap tractaments adients perquè les plantes milloren la seua adaptació natural a aquell entorn, aportant substrat i aliment als exemplars que ho necessiten… 

Mentre al seu torn, l’alumnat de pintura actua en l'espai contigu, el destinat a aparcament de vehicles. Allí s'han construït dues jardineres  i es duran a cap diversos treballs d’adequació i millora en la zona d’estacionament de vehicles.

 

 

 

Perquè  una cosa hem de tindre clara: l'obligació de la ciutadania és cuidar el parc, actuar positivament perquè les instal·lacions no es degraden, evitar embrutar el parc amb els nostres papers i altres deixalles. Això sempre és positiu, però hi ha tasques que les han d'executar professionals, gent entesa en la cura i manteniment de les zones enjardinades per tal que, dia a dia  i tal com creixen els jardins, el Parc del Cambro esdevinga un lloc millor, més atractiu en tots els sentits. I això és el que s'intenta dur a cap, una tasca ben feta.