L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 30 de juny del 2021

El consultori de la platja ja ofereix el servei sanitari, cosa que farà fins el dia 3 de setembre.



El consultori mèdic de la platja de Tavernes ofereix servei als veïns i estadants de la platja des del passat dilluns, tal com vam anunciar fa unes setmanes. El servei sanitari s'ofereix els set dies de la setmana, de manera ininterrompuda, i fins el pròxim 3 de setembre.

L'horari d’atenció durant els mesos estivals és de dilluns a diumenge de 9 a 15 hores, mentre que les urgències a partir de les 15 hores s’atendran en el Centre de Salut de Tavernes. Per a contactar amb el consultori de la platja cal cridar al telèfon 96 282 68 80, mentre que el telèfon del servei d’urgències és el 96 282 63 63.
 
 

El servei no és municipal ni tampoc de competència municipal. La gestió del servei del consultori, així com els horaris i els facultatius que hi presten servei és responsabilitat i competència de la Conselleria de Sanitat, tot i que l'edifici és de propietat municipal i l'Ajuntament el cedeix perquè puguen prestar el servei.

L'Ajuntament ha sol·licitat en diverses ocasions que s'amplie l'horari i el temps d'atenció més enllà de l'estricta temporada estival, fins i tot va haver un posicionament unànime del ple municipal el passat novembre que es va dirigir a Conselleria de Sanitat sol·licitant el servei durant l'hivern en base a l'increment de població resident en la platja, ja que molts veïns vallers havien decidit passar l'hivern per major seguretat front a la pandèmia de Covid, cosa que no es va atendre.