L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 7 de juny del 2021

Les obres de millora en el sistema d'evacuació de pluvials del carrer Blasco Ibáñez acabarà aquesta setmana


Les obres de millora d'evacuació d'aigües pluvials del carrer Blasco Ibáñez acabaran, previsiblement aquesta setmana, després de l'avanç d'execució que han gaudit dies passats i que les fotografies d'ahir diumenge permeten comprovar.

 

 

Tal com vam publicar i deixar clar la setmana passada,  l’empresa executora de les obres de construcció del col·lector i de la millora urbana del sector nord, no canviava l'emplaçament de cap fanal,  com equivocadament es va dir, sinó que executava una millora en la xarxa d'arreplegada d'aigua pluvials i del clavegueram en la zona final d'obres del Carrer Blasco Ibáñez.

El nou desaigüe connecta amb el col·lector de pluvials
 

A partir d'aquest punt del carrer, s'iniciarà la  segona fase del col·lector, a executar per la Generalitat, i fins eixe moment, i per tant d'evitar alguna acumulació d'aigua de pluja en el punt on ara acaben les obres i el tram antic de carrer s'ha procedit a millorar el sistema de desaigüe d'aigües pluvials amb la instal·lació d'una canonada i clavegueram pel costat de la vorera est que va a desembocar al col·lector general de pluvials.

Les fotografies actuals deixen ben evident quina és l'execució que es du a cap i que, amb prou seguretat, s'acabarà els pròxims dies.