L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.444
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 19.606

dilluns, 7 de juny de 2021

S'inverteix 2 milions en obres al sector nord de la platja: el Carrer Joanot Martorel ara en execució.

Les obres de reurbanització i millora del la zona nord de la platja de Tavernes continuen amb les previstes del final del carrer Pintor Salvador Abril i de Joanot Martorell, dos dels carrers afectats per les obres complementàries del col·lector de la platja i vial perimetral.

Les obres una vegada acabades donaran un nou aspecte a la zona nord de la Platja de Tavernes, després de  40 anys sense cap actuació d'aquestes característiques. Les obres ja executades i les que ara estan en execució suposen una inversió a l'Ajuntament de 2 milions d'euros. Cal recordar que, en comprovar el mal estat de les conduccions d'aigua potable davall de les voreres, es va efectuar una ampliació del projecte per canviar i modernitzar el proveïment d'aigua potable i altres serveis per valor de més de 400.000 euros.

 

 

Les obres que s'estan duent majorment en el carrer Joanot Martorell són semblants a les executades en els altres carrers, és a dir, el canvi i ampliació de les voreres, una millora en l'enllumenat públic amb la instal·lació de nous fanals, però alhora com hem dit es millora el sistema de proveïment d'aigua potable als habitatges i també s'aprofita per instal·lar noves conduccions subterrànies que puguen en el seu moment, i quan siguen necessàries, acollir serveis com electricitat, telefonia, etc.

 

 

Les obres estan ja avançades i en alguns trams ja es pot comprovar el resultat final i com quedarà al carrer, alhora que també es pot apreciar en alguns punts el treball complementari realitzat per instal·lar un proveïment d’aigua potable nou, on encara són visibles les connexions i tot el sistema de conduccions. 

Tot aquest treball, com ha hem assenyalat, s'aprofita també per retirar aquelles conduccions antigues que porten amiant, que són substituïdes per altres que no presenten problemes per a la salud del veïnat.