L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 6 de juny del 2021

L'Ajuntament remodela i millora la zona de jocs de distints emplaçaments de la platja


L'Ajuntament ha procedit de cara a l'estiu a millorar les zones de jocs de la platja, i la tasca ja s'ha iniciat amb la col·locació de jocs nous en les zones habilitades al llarg de l'Avinguda de la Marina, Plaça del Bolomor i zona de la capella de la platja. No són les úniques zones a canviar i millorar, i després seguiran els jocs del parc accessible i del costat del llac, en la zona de la Goleta.

 
Zones de joc al llarg de l'Avinguda de la Marina

 

Tant en el cas de les zones habilitades de joc en l'Avinguda de la Marina com en la Plaça del Bolomor, al voltant hi ha instal·lat banquets on seure, amb la qual cosa els familiars dels menuts poden observar amb total tranquil·litat les evolucions dels seus menuts.

 

Zona de jocs Plaça de Bolomor

Els jocs instal·lats són diversos i de diferent grandària,  acoblats en cada cas a l'espai útil que hi ha i s'han instal·lat envoltats de zones de gespa artificial o cautxú que minven els efectes d'alguna possible caiguda en els jocs.