L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 23 de febrer del 2021

Xifres molts desiguals avui a Tavernes: bones quan a casos actius i IA, però seguim amb prou contagis.



Tavernes ha sumat 25 casos nous en l'actualització d'avui dimarts de la Conselleria de Sanitat. La xifra ha trencat la tendència a la baixa que veníem observant la setmana passada, on divendres nomé tinguérem 10 casos nous.
 
Sí que són bones les xifres quan a casos actius, que avui són 46 quan el divendres passat era de 76.  La xifra ha produït una abaixada en la IA, ja que hem passat a 267 per 100.000 habitants quan divendres era de 442 i el dimarts de la setmana passada 680.
 
En aquesta setmana també moltes persones han tingut l'alta mèdica de la pandèmia: avui en són 55 i divendres passat en foren 51.
 
I una dada molt negativa: les dades d'avui sumen 16 defuncions a Tavernes amb la qual cosa arribaríem, si foren certes, als 47 morts en tot el temps de pandèmia. Ens ha sobtat molt aquesta pujada en només uns quants dies - 16 morts des del divendres- però les últimes informacions que tenim afirmen que el Departament Sanitari de Gandia ja ha dit que es tracta d'una errada en la introducció de les dades.
 
 
 
 
  
Unes xifres optimistes quan als casos actius, però negatives quan a l'augment de contagis i de defuncions. Una situació que, com ja hem dit moltes vegades, ens deixa ben clar que no podem abandonar la guàrdia ni les mesures de protecció. Cal continuar amb una actuació responsable i extremar l'atenció en les relacions socials i seguir al peu de la lletra les normes que ens indica la Generalitat.
 
 Totes les dades corresponen a l'actualització d'avui de la Conselleria de Sanitat.
 
 - Tavernes
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.252 (n'eren 1.227)
Noves infeccions:   25  (n'eren última actualització 10)
Casos actius: 46 (n'eren 76) 
Persones curades des de l'última actualització: 55  (l'anterior 51)
Incidència Acumulada: 267 per 100.000 habitants (era de 442)
Defuncions totals: 47  (n'eren 31)