L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

divendres, 26 de febrer del 2021

La regidoria de Comerç Local i les associacions locals treballen conjuntament per impulsar les compres a Tavernes

 May be an image of una o diverses persones, people standing i Interior

La regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, de Compromís, va mantindre ahir una reunió de treball amb representats dels comerciants del Mercat Municipal i dels comerços locals amb l'objectiu de posar en comú actuacions i iniciatives per a dur endavant els pròxims mesos dins de la voluntat de donar suport al petit comerç local valler.
 
La reunió celebrada a instancies de la regidora, va servir per explicar les diverses propostes que  es poden dur a cap en un pròxim futur, entre les quals va indicar la programació de cartelleria a repartir per la ciutat per tal de conscienciar a la població de la necessitat d'efectuar les compres al poble, al temps que va proposar repetir campanyes, com l'efectuada el Nadal passat, per tal que les compres es queden en el poble.
 
La regidora Mònica Palomares remarcava que des de Comerç Local de Tavernes "treballem conjuntament amb les associacions per a millorar el teixit comercial i impulsar noves iniciatives que beneficien els comerços vallers durant tot l'any".