L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 24 de febrer del 2021

L'ajuntament millorarà les zones de jocs infantils "Els Sequers" i del llac de la Goleta



El consistori valler va aprovar en el passat plenari la proposta de l’alcalde, Sergi González, de dedicar una partida pressupostària a la millora i remodelació de les zones de jocs infantils “Els Sequers” i del llac de la Goleta a la platja de Tavernes. La proposta continua la voluntat del govern municipal de millorar i ampliar les zones de jocs infantils al casc urbà i la platja.

 

El govern municipal ha assignat la inversió en cadascuna de les zones de joc a millorar, en concret els Jocs infantils del llac de la Goleta implicaran una inversió de 13.041 euros mentre en la zona de jocs infantils dels Sequers seran 24.389 euros els que hi dedique l’Ajuntament.

Una vegada aprovada la proposta, l’Ajuntament procedirà a licitar l’obra de millora mitjançant la publicació en la Plataforma de Contractació del Sector Públic perquè les empreses interessades presenten les seues ofertes.