L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 12 de febrer del 2021

La FEDERACIO DE FALLES I L'AJUNTAMENT INFORMEN: Nou calendari falles 2021


Les falles de Tavernes 2021 se celebraran en la primera setmana del mes de setembre (de l'1 al dia 5), sempre que les circumstàncies Covid-19 ho permeten i se puguen celebrar-hi de manera segura. Així ho han consensuat l'Ajuntament de Tavernes, els presidents de les 6 comissions fallers i els membres de la Junta Local.
 
Així, la festa valenciana més internacional, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat, ressorgirà amb força de les cendres en un nou exercici faller que, a la nostra ciutat, comptarà amb la continuïtat de les Falleres Majors i presidents del 2020.

El passat dia 9, dimarts, es va mantenir una reunió telemàtica de manera extraordinària de la Federació de Falles amb la regidora de Cultura i Festes de l'Ajuntament, Encar Mifsud, per tal de fer una valoració de la situació de la festa en l'actualitat.
 
El passat dia 15 de gener la Mesa de Seguiment de les falles va informar de la reunió que havien mantingut amb la consellera de Sanitat i on es va decidir l'ajornament de la Setmana Fallera 2021 al segon semestre de l'any. 
 
En base a eixes directrius, en la nostra localitat s'ha decidit marcar com a data de celebració la primera setmana de setembre, com hem indicat.
 
L'Ajuntament i la Federació de Falles aprofiten l'ocasió d'aquesta informació al món faller per recordar-los, aixi mateix a tota la ciutadania, la responsabilitat de totes i tots i l'obligatorietat de seguir les recomanacions de Salut Pública per véncer la coronavirus.
 
També  es mostra el suport als col·lectius, famílies i persones afectades per la pandèmia i que ara passen moments difícils, així com donar tota la força al col·lectiu faller de la nostra ciutat.