L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 de febrer del 2021

L'AJUNTAMENT HA INFORMAT: Publicades les bases per sol·licitar les ajudes Parèntesi del Pla Resistir


L’Ajuntament de Tavernes, després de la seua aprovació en el plenari del passat dilluns, ja  ha fet públiques les bases reguladores de la línia d’ajudes Parèntesi del Pla Resistir. El consistori valler destinarà 400.982 euros als sectors més perjudicats per la pandèmia de la COVID-19.

L’edicte amb les bases de la convocatòria, els requisits i la documentació que s’ha d’aportar es pot consultar en la Carpeta Ciutadana del web municipal:

https://tavernesdelavalldignasitae.sede.gva.es/sitae/MuestraInformacionEdictoPublicoFrontAction.do?idEdictoSeleccionado=1000016386.

El termini de presentació de sol·licituds començarà l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i estarà obert durant un mes.

Les ajudes cobriran les despeses d’activitat de treballadors autònoms i les microempreses amb un màxim de 10 treballadors amb una ajuda directa de 2.000 euros per cada autònom o pime fins a 10 empleats, més un increment addicional de 200 euros per treballador donat d’alta en la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

Els sectors que es beneficiaran de les ajudes són l’hostaleria i la restauració, l’oci nocturn, els allotjaments i activitats turístiques, així com les activitats esportives, artístiques i d’espectacles, de creació, recreatives i d’entreteniment.

L’Ajuntament ha habilitat una oficina d’atenció especialitzada en el Departament de Foment Local per a respondre preguntes i resoldre dubtes mitjançant el telèfon mòbil 673 689 826 (en horari de 9 a 14 hores) o el correu ajudesparentesis@tavernes.org.