L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 3 de febrer del 2021

Una porta oberta a l'esperança: Al Departament Sanitari hi ha descens en la pressió hospitalària i dels contagis els darrers dies.


La situació al Departament de Sanitat des del passat dilluns fins ara mateix presenta unes dades més esperançadores quan a ingressos hospitalaris i infeccions, però no s'atura el degoteig de defuncions, i en aquests dos dies sumem 5 defuncions més per la Covid-19, 3 homes naturals de Gandia , entre els 75 i 84 anys, i 2 dones de 56 i 73 anys en municipis de la comarca.

Cal confirmar un notable descens de la pressió hospitalària, potser la millor notícia del dia, en baixar els darrers dies de 136  persones ingressades dilluns a les 109 actuals, i 1 persona ha deixat la UCI, on ara hi ha 26 persones ateses en el centre hospitalari.
 
També cal parlar d'un descens en els contagis positius de la Covid-19 i si dilluns es notificaven un total de 103 casos nous, avui dimecres només són  89 positius per PCR. 

La Safor-Valldigna és una comarca molt poblada i és complicat lliurar-se dels brots: Conselleria de Sanitat ha confirmat un brot a la localitat de Bellreguart, amb afecció de 3 persones i d'àmbit educatiu.