L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 5 de febrer del 2021

Oferim el llistat complet avui dia d'establiments de Tavernes amb oferta de menjar per a emportar i entrega a domicili


L'Ajuntament ha actualitzat avui el llistat d'establiments de restauració que ofereixen menjar per a emportar i entrega a domicili i ja són 25 els que ofereixen aquest servei als vallers.

Aquests establiments s'han adherit a la iniciativa "El menjar de Tavernes a casa" duta a cap des de la regidoria de Comerç Local, que presideix la regidora de Compromís, Mònica Palomares.  La regidora assenyala que la campanya és un bon mitjà per a col·laborar en la difusió gastronòmica de Tavernes i també ajudar a un dels sectors més afectats per la pandèmia.
 
El llistat que ha publicat l'Ajuntament i que ací reproduïm dóna a conéixer els establiments de restauració vallers, en un llistat que no està tancat. Els establiments interessats a participar en la iniciativa poden donar-se d’alta a

https://tavernes.es/va/content/menjar-tavernes-casa

i emplenant el formulari amb el nom de l’establiment, una breu descripció sobre el menjar que ofereixen, el telèfon per a fer les comandes, l’adreça i indicar si tenen servei d’entrega a domicili.

Per a poder oferir el servei de menjar per a emportar-se cal tindre una cuina autoritzada, diferenciar en el local la zona d’elaboració del menjar i de venda de la zona de taules i cadires per a impedir-ne l'ús, i complir les directrius sanitàries contra la COVID-19.